Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

sábado, 1 de marzo de 2014

Calendari temporada 2014

El passat 15/02/14 va tenir lloc, a la Pineda, a les 17h30, l'assemblea ordinària de la SPE Vila-Seca. Els assistents van ser:
Francisco Corniel
José Diaz
Sergio Travé
Nicolas Sendra
Gregorio Gómez
Pascual Ortiz
Angel Roman
Matias Ruiz
Pepe Cortillas
Òscar Ortiz

Els punts a destacar de l'assemblea van ser els següents:
- Aprovació per unanimitat dels comptes de la temporada 2013
- Es mante el preu de les quotes de socis i de les inscripcions als socials
- Es modificar la mida mínima de la mabra que passa a ser de 15 cm en lloc dels 18 cm establerts en la temporada anterior.
- Cada soci es fa responsable d'estar en possessió de peixos amb una mida inferior a la permesa, incloses les mabres i eximeix a la societat i a la seva junta directiva de qualsevol responsabilitat. No es podrà participar als campionats socials de la SPE Vila-Seca sense acceptar aquesta condició.
- S'aproba el calendari de competicions per la temporada 2014


6 comentarios:

  1. Pero.... la mida de ñla mabra no es de 20cm imposta per la FCDPC????
    aqui el link http://www20.gencat.cat/docs/DAR/PE_Pesca_aquicultura/PE04_Especies_calador_mediterrani/Documents/Fitxers_estatics/ImpresTallesMinimes.pdf

    ResponderEliminar
  2. Eduard .alguna cosa mes ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eduard (sembla que t'has près malament el fet que et demanés d'identificar-te ...)
      Efectivament, com bé menciones la talla mínima de la mabra, d'acord amb la Federació Catalana és de 20 cm. Però com moltes altres societats els nostres socis han decidit, sota la responsabilitat de cada un d'ells, de disminuir-la a 15 cm.
      Afegir que ni tant sols la mateixa federació catalana compleix amb les talles minimes establertes ja que en els campionats de Catalunya les captures per sota de la mida permesa puntuen un punt en cas de no haber-ne capturat cap de vàlida. Si que es cert que de tant en tant passa un controlador i verifica les peces vàlides i les no vàlides, i les no vàlides, si estan vives, es tornen al mar, pero les que estan mortes no (per evitar que altres pescadors les puguin agafar). Així doncs no vulguis assenyalar-nos quan qui dicta les normes no les compleix.

      Eliminar
    2. Hola Eduard, hola Oscar i a tothom de la societat i tots aquells qui disfruten de la pesca.. Primer dir que jo ja no pesco a la platja, tot i que ho he fet molts anys, entre d'altres motius que no hi vaig, es el poc peix que hi ha a les nostres costes i que fa und anys sí que hi havia... Jo no se si ets concient d'aixo Eduard i de la dificultat que comporta a dia d'avui mantenir un societat de pesca, i la dificultat que cada dia passa més d'agrupar una colla de companys per anar a pescar a la platja...més encara si van, treuen quatre o cinc mabres i d'aquestes no se'ls hi puntua la meita per tema de mida, m'agradaria saber quanta gent vindria doncs als concursos... Jo no he sigut mai partidaria de baixar la mida dels peixos, i la gent que em coneix ho sap, pero també entenc que sino es fa així no vindria ningú als concursos de les diferents societats..No crec que siguem els pescadors de canya ni molt menys, tot i que es baixi la mida de les captures, qui fa mal a aquest mar...Jose

      Eliminar
  3. Eduard. ok tal com u dius es LEGAL no?? y el que fa la federasio crec que o fa perque hu pot fer perque tenen gent.
    y sempre miren de tornar el peix de talla inferior viu a laigua.
    En cuant al segon comentari, ja no estic tant segur de que el pescador de canya no i tingui res a veure estic fart de veure les platjes a lestiu de gom a gom per la nit que sagafa tot y aixo no pot ser. les talles minimes estan per alguna cosa, el dia de dema els nostres fills no podran disfrutar de treure una bona orada o unes cuantes mabretes.moltes cortines de fum pero a lora de la veritat res de res.
    sort i fins un altre.

    ResponderEliminar