Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

martes, 1 de marzo de 2016

Assamblea ordinaria 2016

Acta de l’assemblea ordinària

Sent les 15h30 del dia 20 de febrer del 2016, en el Bar/Restaurant La Terracita, i en presència dels socis assistents, es dona per iniciada la assemblea general ordinària.

Assistents:
Òscar Oritz   Pascual Ortiz   Angel Roman   Matias Ruiz   Antonio Vazquez (Pare)    Francisco Corniel   Antonio Vazquez (fill)   Pedro Anglès   Gregorio Gomez   Rafael Rodriguez   Juanjo Diez   José Luis Puig                    



ACORDS I DECISIONS PRESES PER LA TEMPORADA 2016

Els punts següents han estat aprovats pels socis presents a l’assemblea:

1. Es presenten els comptes de l’exercici 2015 per a la seva aprovació. Aquestos s’aproven per unanimitat sense cap punt que discutir.
2.    S’aprova el calendari de la temporada 2016 (s’adjunta)
3. Les quotes dels socis continuen sent les mateixes: 50 euros els nous socis i 30 euros els socis ja inscrits la temporada anterior.
4. Es demana al socis si un antic soci vol tornar a formar part de la Societat se li cobra la quota de soci normal (30 euros) o la quota de nou soci (50 euros). S’acorda per majoria que es cobri la quota de nou soci (50 euros) excepte pels casos en els que la interrupció de ser membre de la Societat es degui a motius mèdics i/o de salut.
5. El preu de les inscripcions pels campionats socials continua sent el mateix: 10 euros per campionat a excepció del campionat Open del 8 d’octubre del 2016 que el preu de l’inscripció serà de 20 euros pels socis i 25 euros pels no socis.
6. Es manté la disminució de la talla mínima de la mabra, passant de 20 cm a 15 cm (sota la responsabilitat dels pescadors). La talla mínima de la resta de les espècies es continuarà regint pel descrit per la Federació Catalana de Pesca excepte pel campionat que es celebrarà al Delta de l’Ebre on les talles mínimes seran aquelles que dicta la Federació Catalana de Pesca.
7. Es posa com a data límit per a pagar la quota de soci el 3è campionat social, és a dir el 7 de maig de 2016.

Sent les 17h es dona per finalitzada l’assemblea general ordinària.


No hay comentarios:

Publicar un comentario