Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

Societat de Pescadors Esportius de Vila-Seca

lunes, 28 de noviembre de 2016

Classificació del concurs del 26/11/16 i classificació final de la temporada

El passat dissabte 26 de novembre va tenir lloc a la platja de la Pineda el darrer campionat de la temporada on tot estava per decidir. La previsió del temps no era gens bona però per sort el temps es va comportar tot i que va ploure i va bufar el vent (molt menys del que estava previst). Tot i les condicions de la mar no gaire bones per la pesca de la llisera (hi havia corrent) aquestes es va deixar veure cosa que feia que la classificació general anés variant cada vegada que algú treia un peix.
Finalment el concurs el va guanyar Dani Algaba, que amb aquesta victoria s'assegurava la tercera posició de la temporada. Pel que fa al duel per proclamar-se campió de la temporada Òscar Ortiz en va sortir guanyador al obtenir una tercera posició en aquest últim campionat i gracies a la "punxada" de Matias Ruiz que va quedar sizè.
Amb tot, aquest any hem viscut una temporada molt igualada i emocionant que no s'ha decidit fins a l'últim campionat però sobre tot cal destacar el bon ambient que ha predominat durant tota la temporada.
Resum del campionat:
- 17 participants
- 78 captures
- 40.955g de pes total
- 2 porres




No hay comentarios:

Publicar un comentario